Kontakta oss

Finns det ett intresse för en lägenhet i Örnsköldsvik så kan det finnas stora möjligheter att det är något ledigt hos Örnstaden. Med jämna mellanrum så blir lägenheter lediga. De kan hyras ut ofta lika snabbt som de blir lediga så det gäller att vara på hugget.

För att vi ska få så mycket information som möjligt om dig som person eller familj så är det bra att du fyller i det kontaktformulär så komplett som möjligt. Ju mer ni fyller i så desto mer kan vi jämföra med vad som för tillfället finns tillgängligt och ge dig de bästa alternativen. Örnstaden AB vill försöka hjälpa er på allra bästa sätt att hitta rätt lägenhet. Det kan se lite olika ut hur pass uthyrt det är i beståndet. Men med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så fort något blir ledigt.

Lediga lägenheter

När vi får uppgifter från er så kollar vi upp vad som kan finnas till uthyrning och återkommer med förslag på något som kanske kan passa. Ni kan också kolla in vår lista på lediga lägenheter. Genom kontakten med er så bestämmer vi dag för visning av de objekt vi tror ni kan vara intresserad av. Om det inte finns lediga alternativ så får ni besked även om detta. Vår målsättning är att kunna förse er med lägenheter såvida det finns några tillgängliga. Det brukar regelbundet finnas lägenheter så möjligheterna till att hitta något är oftast bra.

Fyll i kompletta uppgifter

Var noga då ni fyller i formuläret och förse oss med så kompletta uppgifter som möjligt. Det är en förutsättning att vi kan ge er de bästa tipsen på de lägenheter som finns lediga. Telefonnummer och e-postadress är extra viktiga då vi gärna vill komma i kontakt med er. Kontrollera gärna formuläret en extra gång innan du klickar för att skicka. Skulle du missa något eller det blir fel så får du ett meddelande. Skulle det skickas och du gärna vill komplettera så skicka ett meddelande till.

Kontaktformulär