Örnstaden Facebook

Örnstaden på sociala media

Från och med idag så finns det möjlighet att följa Örnstaden på Facebook. Som ett led i vår marknadsföring så är en sida skapad på sociala media. För dig som använder dig av Facebook så får du gärna gå in där och gilla vår sida. Alla likes är uppskattade!

Besök vår Facebook

Gå gärna in och gilla sidan så får du de senaste nyheter från Örnstaden i ditt Facebook flöde. Att finnas med i sammanhanget på social media är på många sätt idag nödvändigt. Vi ska försöka synas på så många ställen som möjligt. Vi skulle bli väldigt glada om du gillar och delar vår sida. Ju fler som får information om våra lediga lägenheter desto enklare blir det för de som söker efter boende i Örnsköldsvik. Vi försöker att vara så aktiva som vi bara kan och få ut info om lediga lägenheter både på social media men också andra kanaler. Så håll ögonen öppna om du letar efter en lägenhet.

Dela i dina sociala media

Du får också gärna dela denna sida via dina egna kanaler. Om du vill lägga en länk från din blogg eller hemsida kan du använda koden som finns här nedanför. Kopiera och klistra in den som HTML på din sajt eller blogg. Dela även via sociala medier som din Facebooksida eller annat som du använder, använd då vår URL: https://www.ornstaden.se/. Vi uppskattar om du väljer att dela både denna sida men också vår Facebook sida bland dina vänner och på social media.

HTML kod för kopiering

<a href=”http://ornstaden.se” rel=”noopener” target=”_blank”>https://www.ornstaden.se/</a>

Om du länkar till vår sajt så får du gärna meddela oss detta. Det är alltid trevligt att hålla lite koll var länkarna kommer ifrån. Vem vet kanske vi bjuder på en länk från vår sida om den är relevant nog för oss och något som vi uppskattar.